Popravilo "bicikel" baterije

valter

Popravilo "bicikel" baterije

Odgovor Napisal/-a valter »

Lotil sem se popravila akumulatorja od elektro kolesa.
Crknila je elektronika. Naročil sem balanser na aliyex.. 24V 60 A in bom to elektroniko vgradil v baterijo.Celice pa sem obodil kar z modulčki MODUL
Neverjetni so tile modulčki, z njimi sem že napolnil 4 baterije vezane vzporedno :shock: Je trajalo ma je uspelo. Preden priklopimo BMS moramo baterije spraviti med 3 in 4 V sicer ne deluje.
BMS je na aliju par evrov , originalni pa 40 € .Cela baterija pa preko 300€. Bom poročal o napredku zdravljenja bolnika :wink: .
Dobro ma je še kak RTV-jevc med živimi?
Dokunčujem en projekt CNC " Mlinčkov" in upam, da se bomo kaj pomenili o avtomatizaciji , saj je to po mojem najdonosnejša branža.Mi Rtv-jevci pa s svojem znanjem lahko kaj hitro to osvojimo.(meni je to šlo zelo dobro).Se potipkamo :D
Uporabniški avatar
GORO
Kraj: Gorosan Elektronika ,Goropečnik Roman s.p.Savska c. 40a Domžale,01/7211007(9-12,16-19),031/631715
Kontakt:

Re: Popravilo "bicikel" baterije

Odgovor Napisal/-a GORO »

Živjo Valter

bolj malo je ostalo aktivnih serviserjev. Vidim, da se tebi kar dogaja . sporoči mi tvojo telefonsko, da se malo pogovoriva. Se ustavim pri tebi v Sežani, ko bom šel mimo.

Imaš kakšen modulček viška za prodat?

Lep dan želim.

Roman
valter

Re: Popravilo "bicikel" baterije

Odgovor Napisal/-a valter »

Nisem več v Sežani. Tel ti javim , ni problema.Modulčke pa za par evrov jemljem na aliexspres-u.
Sedaj malo testirak , saj veš pri kitajcih so ti tokovi malo bolj ubogi.
Me pa čudi da ni nikogar več na forumu , saj smo včasih bili med najjačimi.
Ko končam to testiranje bom napisal svoje izkušnje.
Recimo baterije so v rangu 300€ , popravilo pa bi prišlo kakih 10€(material) .
Odgovori